Western Digital My Book Thunderbolt Duo 6TB


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A kifejezetten Macintosh számítógépekhez kifejlesztett Western Digital My Book Thunderbolt Duo két merevlemez között megosztott adattároló megoldást kínál. 2 x 3 TB, azaz összesen 6TB telje Teljes leírás >

Termékleírás

A kifejezetten Macintosh számítógépekhez kifejlesztett Western Digital My Book Thunderbolt Duo két merevlemez között megosztott adattároló megoldást kínál. 2 x 3 TB, azaz összesen 6TB teljes kapacitást kínál. A Thunderbolt technológiájával ez a My Book Duo modell nagyon gyors adatátviteli sebességre képes. Ezzel a készülékkel megoszthatja az adatokat számítógépei közt, a multimédia anyagokat streaming módban küldheti el, és egyszerre több alkalmazást is futtatjat. A RAID 0 konfigurációval grafikus fájlokkal is dolgozhat illetve a RAID 1 technológiával adatainak duplán biztonságos tároló megoldást garantálhat. A JBOD-n is beállítható Western Digital My Book Thunderbolt Duo két merevlemezét külön-külön egy Macintosh számítógépen és Windows operációs rendszerrel is használhatja egyszerre.

Gyártó
Western Digital
Típus
Külső merevlemez
Kapacitás
6000 GB
Átmérő
3.5 inch
SSD
nem
Csatlakozás
Thunderbolt

Az olcsó.hu Western Digital My Book Thunderbolt Duo 6TB merevlemez (WDBUTV0060JSL) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Western Digital My Book Thunderbolt Duo 6TB merevlemez (WDBUTV0060JSL) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.