Western Digital Caviar Green 2TB merevlemez


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A hűvös és csendes működés előnye A hő nagy hatással van a merevlemezek általános megbízhatóságára az élettartamuk során. Az eredménye lehet nagyobb energiafogyasztás, további vent Teljes leírás >

Termékleírás

A hűvös és csendes működés előnye

A hő nagy hatással van a merevlemezek általános megbízhatóságára az élettartamuk során. Az eredménye lehet nagyobb energiafogyasztás, további ventilátorok alkalmazása, ezek intenzívebb használata, nagyobb zajszint, és a nagyobb nagyobb eséllyel bekövetkező meghibásodás. A WD Green merevlemezek rendelkeznek a WD GreenPower technológiával, amellyel a merevlemezek hűvösebben, és nagyobb általános megbízhatósággal működhetnek.

Gyártó
Western Digital
Típus
Belső merevlemez
Kapacitás
2000 GB
Cache mérete
8 MB
Átmérő
2.5 inch
SSD
nem
Fordulatszám
5400 rpm
Csatlakozás
SATA III

Az olcsó.hu Western Digital Caviar Green 2TB merevlemez (WD20NPVX) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Western Digital Caviar Green 2TB merevlemez (WD20NPVX) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.