Verbatim 750GB 2.5" külső merevlemez


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A kompakt és elegáns Verbatim Store 'n' Go hordozható külső merevlemez 750 GB kapacitásával kitűnő útitárs lesz. A PC vagy Macintosh számítógépek USB 3.0 portján keresztül tápellátott Teljes leírás >

Termékleírás

A kompakt és elegáns Verbatim Store 'n' Go hordozható külső merevlemez 750 GB kapacitásával kitűnő útitárs lesz. A PC vagy Macintosh számítógépek USB 3.0 portján keresztül tápellátott, ultragyors átviteli sebességű Store 'n' Go merevlemezen dokumentumait, zenei és videofájljait is tárolhatja. Otthoni és munkahelyi használatra egyaránt ideális!

Gyártó
VERBATIM
Típus
Külső merevlemez
Kapacitás
750 GB
Átmérő
2.5 inch
SSD
nem
Fordulatszám
7200 rpm
Csatlakozás
USB

Az olcsó.hu Verbatim 750GB 2.5" külső merevlemez árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Verbatim 750GB 2.5" külső merevlemez vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.