Verbatim 4TB 3.5" USB külső merevlemez


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Verbatim Store 'n' Save USB 3.0 asztali merevlemez jellemzője a nagy tárolási teljesítmény, és hogy USB 3.0 „Super Speed” csatolófelülettel működik. Az USB 3.0 akár tízszer nagyobb seb Teljes leírás >

Termékleírás

A Verbatim Store 'n' Save USB 3.0 asztali merevlemez jellemzője a nagy tárolási teljesítmény, és hogy USB 3.0 „Super Speed” csatolófelülettel működik. Az USB 3.0 akár tízszer nagyobb sebességű adatátvitelt tesz lehetővé, mint az USB 2.0 (az USB-busz sebességét alapul véve), ezáltal kiemelkedően gyors adatátvitelt biztosít út közben is.

A Store 'n' Save elhelyezhető fektetve vagy oldalára állítva, így a lehető legtöbb helyet teremtheti meg asztalán. Amikor bekapcsolja a Store 'n' Save merevlemezt, megjelenik a Verbatim üdvözlőképernyő*, amely parancsikonokat biztosít a szoftverhez, a felhasználói kézikönyvekhez, támogatási információkhoz és a meghajtó könyvtárához (*a számítógépen futó operációs rendszertől függően)

Az USB 3.0 100 százalékig kompatibilis az USB 2.0 csatolófelülettel

Még nagyobb biztonságot érhet el a mellékelt Nero BackItUp és a Burn Essentials szoftver használatával, amelyek segítik Önt a laptop vagy az asztali számítógép merevlemezének biztonsági mentésében. A BackItUp and Burn Essentials szoftver három alkalmazás egyben. Fájljairól, mappáiról és meghajtóiról bármikor készíthet biztonsági mentést, vagy a még nagyobb biztonság érdekében előre beállíthat egy meghatározott időpontot a biztonsági mentés számára. A Nero Express program segítségével fájljait CD- vagy DVD-lemezre írhatja, a Nero RescueAgent program pedig az esetlegesen megsérült fájlok helyreállítását segíti.

A Nero BackItUp és a Burn Essentials szoftver a Windows XP, Vista és a Windows 7 rendszerrelkompatibilis (a Mac OS rendszerrel nem).

A Verbatim merevlemezekhez a Green Button energiatakarékossági szoftvert is mellékeljük. A Green Button szoftver használaton kívüli állapotban szünetelteti a merevlemez forgatását, ezáltal növeli az eszköz hatásfokát, és energiát takarít meg.

Háromféle „Alvóállapot-beállítás” érhető el. A készenléti üzemmód bekapcsolása a használat befejezését követő 10 és 120 perc közötti időtartamon belül 10 perces időközökkel állítható. Ha az asztalon található Green Button ikonra duplán kattint, a meghajtó azonnal készenléti üzemmódra vált, de beállíthatja a meghajtót úgy is, hogy soha ne kapcsoljon készenléti üzemmódra („Never Suspend the disk”).

kapacitás: 4 TB
csatoló: USB 3.0
méretek: 192 x 118 x 49 mm (ho x szé x ma)
a termék tömege: kb. 1 kg

gyorsítótár: 8 MB vagy több
meghajtó: SATA – Hi-speed
külső áramellátás: +12 V egyenáramú bemenet
csatoló: 1 x USB 3.0
billenőkapcsoló (fizikai gomb) a ki- bekapcsoláshoz

A csomag tartalma:
Store 'n' Save Desktop Hard Drive (Store 'n' Save asztali merevlemez)
USB 3.0 kábel (60 cm)
talppárna x 4 (oldalára állított helyzetben történő használathoz)
váltóáramú adapter és tápkábel
gyorskalauz (31 nyelven)
felhasználói útmutató (28 nyelven) a merevlemezen
Nero BackItUp & Burn Essentials szoftver a merevlemezen
Verbatim merevlemez-formázó szoftver (a merevlemez tartalmazza)
Green Button energiatakarékossági szoftver (a merevlemez tartalmazza)

Gyártó
VERBATIM
Típus
Külső merevlemez
Kapacitás
4000 GB
Átmérő
3.5 inch
SSD
nem
Csatlakozás
USB

Az olcsó.hu Verbatim 4TB 3.5" USB külső merevlemez árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Verbatim 4TB 3.5" USB külső merevlemez vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.