Toshiba Stor.E Canvio 2TB merevlemez


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Bárhová magával viheti multimédia anyagait ezen a Toshiba Stor.e Canvio hordozható külső merevlemezen! A 2TB-os tároló kapacitású Stor.e Canvio hordozható külső merevlemez biztonságosan t Teljes leírás >

Termékleírás

Bárhová magával viheti multimédia anyagait ezen a Toshiba Stor.e Canvio hordozható külső merevlemezen! A 2TB-os tároló kapacitású Stor.e Canvio hordozható külső merevlemez biztonságosan tárolja fényképeit, videóit és zenéit. Az elegáns és egyszerűen használható Toshiba Stor.e Canvio merevlemez nem igényel hálózati tápellátást, és az USB 3.0 portra csatlakoztatva a 5 Gb/mp-es átviteli sebességet is elérheti.

Gyártó
Toshiba
Típus
Külső merevlemez
Kapacitás
2000 GB
Átmérő
2.5 inch
SSD
nem
Csatlakozás
USB

Az olcsó.hu Toshiba Stor.E Canvio 2TB merevlemez árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Toshiba Stor.E Canvio 2TB merevlemez vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.