Patriot Pyro 120GB SSD merevlemez


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Ezzel a Patriot Pyro SSD belső merevlemezzel búcsút mondhat a klasszikus merevlemezeknek! Gyorsabb mint egy mechanikus merevlemez, ez a Pyro SSD belső merevlemez 550 MB/mp-es olvasási és 515 MB/mp Teljes leírás >

Termékleírás

Ezzel a Patriot Pyro SSD belső merevlemezzel búcsút mondhat a klasszikus merevlemezeknek! Gyorsabb mint egy mechanikus merevlemez, ez a Pyro SSD belső merevlemez 550 MB/mp-es olvasási és 515 MB/mp-es írási sebességre képes. A jövő tárolási megoldását nyújtja ez a Patriot Pyro SSD belső merevlemez!

Gyártó
Patriot
Típus
Belső merevlemez
Kapacitás
120 GB
Átmérő
2.5 inch
SSD
igen
Csatlakozás
SATA III

Az olcsó.hu Patriot Pyro 120GB SSD merevlemez árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Patriot Pyro 120GB SSD merevlemez vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.