OCZ Intrepid 3800 100GB SSD merevlemez


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Maximalizáljon, optimalizáljon, és modernizáljon gyors és megbízható adathozzáféréssel Az Intrepid 3000 sorozatú SSD-k legyőzik a mai adatintegritási teljesítménybeli következetlenség Teljes leírás >

Termékleírás

Maximalizáljon, optimalizáljon, és modernizáljon gyors és megbízható adathozzáféréssel

Az Intrepid 3000 sorozatú SSD-k legyőzik a mai adatintegritási teljesítménybeli következetlenség kihívásait, és lehetővé teszik a vállalkozása vagy alkalmazásai villámgyors optimalizálását teljes bizalommal. Fejlett, vállalati szintű szolgáltatáskészlettel az Intrepid vezető teljesítményt, tartósságot, és megbízhatóságot nyújt, amely ideális mega adatközpontokhoz és adattárolási berendezések készítőinek.

A legtöbb üzleti alkalmazáshoz elengedhetetlen a hatékony, kiszámítható teljesítmény. Az Intrepid javított késleltetési hozzáférése gyorsabb és reszponzívabb tárolási környezetet fed fel az ön IT alkalmazásainak.

Akár 5x gyorsabb, mint az előző SATA generáció
Kiváló tartós teljesítmény és I/O konzisztencia
Vállalati szintű tartósság tartósság mind olvasás-intenzív és kevert munkafolyamati modellekhez
Fejlett megbízhatóságú szolgáltatáskészlet

Gyártó
OCZ
Típus
Belső merevlemez
Kapacitás
100 GB
Átmérő
2.5 inch
SSD
igen
Csatlakozás
SATA III

Az olcsó.hu OCZ Intrepid 3800 100GB SSD merevlemez árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy OCZ Intrepid 3800 100GB SSD merevlemez vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.