LACIE d2 Quadra 3TB külső merevlemez


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Egy négyes interfésszel (FireWire 800, FireWire 400, eSATA és USB 2.0) lett felszerelve ez a LaCie d2 Quadra Hard Disk külső merevlemez, mely komplett csatlakozási lehetőségeivel a digitális ta Teljes leírás >

Termékleírás

Egy négyes interfésszel (FireWire 800, FireWire 400, eSATA és USB 2.0) lett felszerelve ez a LaCie d2 Quadra Hard Disk külső merevlemez, mely komplett csatlakozási lehetőségeivel a digitális tartalomak létrehozásához, videó szerkesztésekhez és audio manipulációkhoz és más munkákhoz is ideális. Ez a professzionális d2 Quadra Hard Disk külső merevlemez lenyűgöző speciális funkciókra képes. 3-szintes tápellátással és a RAID 0/RAID 1 szoftver technológiájával akár több merevlemezt is egymáshoz köthet. eSATA keresztüli 105-115 MB/mp-es adatátviteli sebességet garantál, ez a d2 Quadra valósban csúcs teljesítményű. Ráadásul, üzembe helyezése és használata végtelenül egyszerű. PC és a Mac felhasználók számára is használható, ez a 2 TB tárolókapacitású meghajtó egy kompakt és ellenálló modell, mely Neil Poulton tervező kezét dicséri. Egyszerre megbízható és vonzó ez a LaCie d2 Quadra Hard Disk külső merevlemez!

Gyártó
Lacie
Típus
Külső merevlemez
Kapacitás
3000 GB
Cache mérete
16 MB
Átmérő
3.5 inch
SSD
nem
Fordulatszám
7200 rpm
Csatlakozás
eSATA FireWire USB

Az olcsó.hu LACIE d2 Quadra 3TB külső merevlemez árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy LACIE d2 Quadra 3TB külső merevlemez vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.