Kingston SSDNow KC380 480GB SSD merevlemez


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Kingston KC380 SSD kis mérettel rendelkezik, így illik notebookokba, subnotebookokba, tablet PC-kbe, és kisebb hellyel rendelkező netbookokba. A hagyományos merevlemezénél kisebb súlyú, tart Teljes leírás >

Termékleírás

A Kingston KC380 SSD kis mérettel rendelkezik, így illik notebookokba, subnotebookokba, tablet PC-kbe, és kisebb hellyel rendelkező netbookokba. A hagyományos merevlemezénél kisebb súlyú, tartósabb, megbízhatóbb, és jobb teljesítményű. A KC380 a hagyományos HDD-knél kevesebb energiát fogyaszt, és kevesebb hőt termel. Fejlett adatintegritás-védelmet nyújt, valamint a díjnyertes SandForce 2. generációs SSD-processzor működteti.

Gyártó
Kingston
Típus
Belső merevlemez
Kapacitás
480 GB
Átmérő
1.8 inch
SSD
igen
Csatlakozás
SATA III

Az olcsó.hu Kingston SSDNow KC380 480GB SSD merevlemez (SKC380S3/480G) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Kingston SSDNow KC380 480GB SSD merevlemez (SKC380S3/480G) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.