Hitachi DeskStar 4TB merevlemez (H3IK40003272SE)


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Hitachi asztali számítógépekhez készült 7200RPM fordulatszámú merevlemez kitűnő teljesítményt, kiválló minőséget és megbízhatóságot kinál minden alkalmazáshoz. A 4TB-os winchest Teljes leírás >

Termékleírás


A Hitachi asztali számítógépekhez készült 7200RPM fordulatszámú merevlemez kitűnő teljesítményt, kiválló minőséget és megbízhatóságot kinál minden alkalmazáshoz. A 4TB-os winchesterrel jelentősen megnövelheti a számítógépe tárkapacítását. A SATA 3 csatlakozásával ideális választás mindenki számára aki a megbízhatóság mellé gyors adatforgalmat szeretne a Hitachi HDD.

Gyártó
Hitachi
Típus
Belső merevlemez
Kapacitás
4000 GB
Cache mérete
64 MB
Átmérő
3.5 inch
SSD
nem
Fordulatszám
7200 rpm
Csatlakozás
SATA III

Az olcsó.hu Hitachi DeskStar 4TB merevlemez (H3IK40003272SE) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Hitachi DeskStar 4TB merevlemez (H3IK40003272SE) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.