Freecom mSSD 128GB SSD meghajtó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Kis méretű, ultra könnyű és hihetetlenül gyors! Szofisztikált dizájn, csiszolt alumínium borítás Nehéz ellenállni az egyedi kialakításának és csiszolt alumínium borításának, mely Teljes leírás >

Termékleírás

Kis méretű, ultra könnyű és hihetetlenül gyors!
Szofisztikált dizájn, csiszolt alumínium borítás

Nehéz ellenállni az egyedi kialakításának és csiszolt alumínium borításának, mely nem több mint 30 g! Az új mSSD technológia kombinálja a hihetetlenül kis méretet a gyorsasággal. A karcsú és modern mSSD a legújjabb USB 3.0 csatlakozóval van ellátva és 128GB tárhelyet biztosít.
A gyors mSSD chipset és szotfver előtelepített, így könnyítve meg a tulajdonosának a használatát. Tökéletes társ a mindennapokban, nem okoz csalódást tulajdonosának!

2 év garancia

Termék specifikáció
Csatlakozó: USB 3.0, visszafele kompatibilis USB 2.0-val
USB kábelen keresztül kapja az áramot
MTBF (Mean time before failure): 1.500.000 óra
Méretek: 8 x 3.5 x 0.9 cm
Súly: 29 g
Borítás: szálcsiszolt alumínium
Minimum rendszerkövetelmény:
PC: Intel Pentium III / AMD Duron 900 MHz or higher, 256MB RAM (Vista: 512MB RAM) or higher, available USB port**, Windows XP / Vista / 7 / 8
MAC: Intel Mac, 256MB RAM or higher, available USB port**, Mac OS X v10.6 or higher

Gyártó
Freecom
Típus
Külső merevlemez
Kapacitás
128 GB
SSD
igen
Csatlakozás
USB

Az olcsó.hu Freecom mSSD 128GB SSD meghajtó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Freecom mSSD 128GB SSD meghajtó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.