Freecom Mobile Drive Sq 1TB merevlemez


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A nagyon vékony, rozsdamentes acélból készült Freecom Mobile Drive Sq merevelemez elegáns kiegészítője lesz informatikai rendszerének.USB 3.0 interfészének köszönhetően az Sq nagyon gyors Teljes leírás >

Termékleírás

A nagyon vékony, rozsdamentes acélból készült Freecom Mobile Drive Sq merevelemez elegáns kiegészítője lesz informatikai rendszerének.USB 3.0 interfészének köszönhetően az Sq nagyon gyors adatáviteli sebességet kínál.Az Sq televízióra és dekóderre is csatlakoztatható, amennyiben ezek a készülékek képesek a pendrive-ra történő felvételről és/vagy lejátszásról is gondoskodni. Tehát kedvenc műsorait kedvére felveheti és le is játszhatja a merevlemezről.Az ellenálló és nagy teljesítményű Mobile Drive Sq merevlemez egyben rendkívül dizájnos.

Gyártó
Freecom
Típus
Külső merevlemez
Kapacitás
1000 GB
Átmérő
2.5 inch
SSD
nem
Csatlakozás
USB

Az olcsó.hu Freecom Mobile Drive Sq 1TB merevlemez árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Freecom Mobile Drive Sq 1TB merevlemez vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.