A-Data 1TB NH13 merevlemez (NH13-1TU3-C)


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az üzleti célú NH13 hordozható merevlemez az új generációs USB 3.0 szabványt használja, ami 109MB/s sebességével 3x gyorsabb a legtöbb USB 2.0 merevlemeznél. Szálcsiszolt fém felülete az Teljes leírás >

Termékleírás

Az üzleti célú NH13 hordozható merevlemez az új generációs USB 3.0 szabványt használja, ami 109MB/s sebességével 3x gyorsabb a legtöbb USB 2.0 merevlemeznél.
Szálcsiszolt fém felülete az áramvonalas design-nal általános karcsú és elegáns megjelenést biztosít. Az eredmény egy meglepő és divatos kiegészítő az üzleti felhasználóknak.

Gyártó
A-data
Típus
Külső merevlemez
Kapacitás
1000 GB
Cache mérete
8 MB
Átmérő
3.5 inch
SSD
nem
Fordulatszám
5400 rpm
Csatlakozás
USB

Az olcsó.hu A-Data 1TB NH13 merevlemez (NH13-1TU3-C) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy A-Data 1TB NH13 merevlemez (NH13-1TU3-C) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.