Verbatim SDHC 8GB (class 4) memóriakártya


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az SD High Capacity (SDHC) az új SDA 2.0 specifikáció szerinti, 2 GB tárolókapacitást meghaladó SD memóriakártya. Előnyei közé sorolható a FAT 12/16-osról FAT32-esre módosított, megnöve Teljes leírás >

Termékleírás

Az SD High Capacity (SDHC) az új SDA 2.0 specifikáció szerinti, 2 GB tárolókapacitást meghaladó SD memóriakártya. Előnyei közé sorolható a FAT 12/16-osról FAT32-esre módosított, megnövelt kapacitású fájlrendszer, az SD gyorsasági kategóriájú megnövelt adatátviteli sebesség, a CPRM szerzői jogvédelem ? ugyanaz a védelem, mint amit az SD, a Compact és a Slim élvez.

A gyorsasági kategória szerinti besorolás a kategóriaszám alapján osztályozza a teljesítményt, és módszert kínál annak kiszámítására.

Ezzel a specifikációval a befogadó készülék képes valós idejű audiovizuális alkalmazásokkal SD memóriakártyára írni.

Az SDHC embléma bejegyzett védjegy.

Kapacitás: 8GB
Írási sebesség: 4MB/Sec
Olvasási sebesség: 4MB/Sec

Gyártó
VERBATIM
Memóriakártya típusa
SDHC
Kapacitás
8 GB

Az olcsó.hu Verbatim SDHC 8GB (class 4) memóriakártya árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Verbatim SDHC 8GB (class 4) memóriakártya vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.