Verbatim Premium microSDHC 8GB (class 10)


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Bővítse egyszerűen Androidos/Windows 8-as tabletjének vagy okostelefonjának memóriáját a Verbatim microSDHC kártyájával. Class 10 & UHS class 1 (U1) gyorsaságának köszönhetően a teljes Teljes leírás >

Termékleírás

Bővítse egyszerűen Androidos/Windows 8-as tabletjének vagy okostelefonjának memóriáját a Verbatim microSDHC kártyájával.

Class 10 & UHS class 1 (U1) gyorsaságának köszönhetően a teljesítményre van hangolva, melyek alapfeltétele a mai HD anyagoknak.

A csomag microSDHC kártyát és SD adaptert tartalmaz.
Méretek: 11x15x1 mm (microSD)
Súly: 0,5 gram

Gyártó
VERBATIM
Memóriakártya típusa
microSDHC SD
Kapacitás
8 GB

Az olcsó.hu Verbatim Premium microSDHC 8GB (class 10) memóriakártya árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Verbatim Premium microSDHC 8GB (class 10) memóriakártya vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.