Toshiba microSDHC 8GB (class 10) UHS-I


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Akár 30 MB/s Olvasási sebesség micro SDXC Ez a microSDXC kártya tökéletesen használható mobilkészülékekhez, ahol a gyors olvasási sebesség és a magas kapacitás is elérhető vele. Terjezd Teljes leírás >

Termékleírás

Akár 30 MB/s Olvasási sebesség micro SDXC
Ez a microSDXC kártya tökéletesen használható mobilkészülékekhez, ahol a gyors olvasási sebesség és a magas kapacitás is elérhető vele.
Terjezd ki a tárhelyet a táblagépedre és a mobiltelefonodra is, tárold egy helyen a kedvenc Full HD videoidat, fényképeidet és alkalmazásaidat.

Tökéletesen kompatibilis adapterrel.
A Toshiba High Speed Professional microSD kártya csomagban SD kártya adapter is található. Ezzel elérhetővé válik a kártyád adatai bármilyen SD kártya olvasóval - a fényképezőgépedbe, táblagépedbe, vagy akár a laptopba.
Megbízható
Toshiba’s SD kártyákban nincsenek mozgó alkatrészek amik sérűlhetnek.

Osztály: Class 10
Írási/olvási sebesség 30 MB/s
Méret: 15 x 11 x 1 mm
Súly: 0,4 g

Gyártó
Toshiba
Memóriakártya típusa
microSDHC SD
Kapacitás
8 GB

Az olcsó.hu Toshiba microSDHC 8GB (class 10) UHS-I memóriakártya+SD adapter árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Toshiba microSDHC 8GB (class 10) UHS-I memóriakártya+SD adapter vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.