Team SDHC 8GB (class 10) UHS-I memóriakártya


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Kapacitás 8 GB. Maximális olvasási sebesség 40 MB/sec Maximális írási sebesség 15 MB/sec A memóriakártyákat a digitális képrögzítő készülékekhez és az egyéb multimédiás eszköz Teljes leírás >

Termékleírás

Kapacitás 8 GB.
Maximális olvasási sebesség 40 MB/sec
Maximális írási sebesség 15 MB/sec


A memóriakártyákat a digitális képrögzítő készülékekhez és az egyéb multimédiás eszközökhöz fejlesztették ki (pl.: fényképezőgépek, videokamerák, mobiltelefonok). A memóriakártyák kép, zene és szövegfájlok tárolására alkalmasak. A kártyák sebességét a típusuk utáni class 2, class 4, class 6, class 8, class 10 adja meg, amiben a class utáni számok a kártyák minimum írási/olvasási sebességét jelölik MB/s-ban.Minél nagyobb a class száma, annál nagyobb az írási sebessége.

Gyártó
Team
Memóriakártya típusa
SDHC
Kapacitás
8 GB

Az olcsó.hu Team SDHC 8GB (class 10) UHS-I memóriakártya árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Team SDHC 8GB (class 10) UHS-I memóriakártya vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.