Silicon Power microSDHC 8GB UHS-I Elite


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Teljesen megújult az Ultra High Speed Class 1 (UHS-1) Az Elite sorozat egy sor fejlesztést mutat be az olvasási és írási átviteli sebesség terén. Egy teljesen új fotózási élményt nyújt Teljes leírás >

Termékleírás

Teljesen megújult az Ultra High Speed Class 1 (UHS-1)

Az Elite sorozat egy sor fejlesztést mutat be az olvasási és írási átviteli sebesség terén. Egy teljesen új fotózási élményt nyújt a nagy sebességű fényképezésben, és videózásban. Az Elite UHS-1 sorozat ideális felszerelés Android telefonokhoz és tabletekhez is.

- Nagy sebességű fényképezés és hosszabb látványos Full HD videók
- Minden microSD UHS-1 eszközzel kompatibilis
- Class 10 videorögzítési teljesítmény

Gyártó
Silicon Power
Memóriakártya típusa
microSDHC SD
Kapacitás
8 GB

Az olcsó.hu Silicon Power microSDHC 8GB UHS-I Elite memóriakártya árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Silicon Power microSDHC 8GB UHS-I Elite memóriakártya vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.