Silicon Power SDXC 64GB (class 10) UHS-I Elite


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az Elite sorozat óriási javulást ért el az adatolvasás és -írás terén, ezáltal, teljesen új fényképezési élményt, a nagysebességű fényképezés, és a hosszú Full-HD videó rögzít Teljes leírás >

Termékleírás

Az Elite sorozat óriási javulást ért el az adatolvasás és -írás terén, ezáltal, teljesen új fényképezési élményt, a nagysebességű fényképezés, és a hosszú Full-HD videó rögzítés élményét teszi lehetővé. Az Elite UHS-1 sorozat ideális DSLR berendezésekhez, videokamerákhoz (SDHC / SDXC UHS-1), okostelefonokhoz és tablet eszközökhöz (MicroSDHC / microSDXC UHS -1)
Kapható nagy, akár, 64GB-os kapacitással, és figyelemre méltó átviteli sebességgel, ami olvasásnál eléri az 50 MB/s sebességet.

- Készítsen kiváló minőségű képeket, és bővített hosszúságú 1080p full-HD videókat
- Kompatibilis: DSLR, fényképezőgép, HD kamera, 3D kamera
- Olvasási és Írási sebesség: 50/15 MB / s (SDXC UHS-1)
- Class 10 videofelvétel teljesítmény

Gyártó
Silicon Power
Memóriakártya típusa
SDXC
Kapacitás
64 GB

Az olcsó.hu Silicon Power SDXC 64GB (class 10) UHS-I Elite memóriakártya árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Silicon Power SDXC 64GB (class 10) UHS-I Elite memóriakártya vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.