Silicon Power Elite SDXC 128GB UHS-I


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az Elite sorozat óriási javulást ért el az adatolvasás és -írás terén, ezáltal, teljesen új fényképezési élményt, a nagysebességű fényképezés, és a hosszú Full-HD videó rögzít Teljes leírás >

Termékleírás

Az Elite sorozat óriási javulást ért el az adatolvasás és -írás terén, ezáltal, teljesen új fényképezési élményt, a nagysebességű fényképezés, és a hosszú Full-HD videó rögzítés élményét teszi lehetővé. Az Elite UHS-1 sorozat ideális DSLR berendezésekhez, videokamerákhoz (SDHC / SDXC UHS-1), okostelefonokhoz és tablet eszközökhöz (MicroSDHC / microSDXC UHS -1)
Kapható nagy, akár, 128GB-os kapacitással, és figyelemre méltó átviteli sebességgel, ami olvasásnál eléri az 50 MB/s sebességet.

Készítsen kiváló minőségű képeket, és bővített hosszúságú 1080p full-HD videókat
Kompatibilis: DSLR, fényképezőgép, HD kamera, 3D kamera
Olvasási és Írási sebesség: 50/15 MB / s (SDXC UHS-1)
Class 10 videofelvétel teljesítmény

Gyártó
Silicon Power
Memóriakártya típusa
SDXC
Kapacitás
128 GB

Az olcsó.hu Silicon Power Elite SDXC 128GB UHS-I memóriakártya árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Silicon Power Elite SDXC 128GB UHS-I memóriakártya vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.