SanDisk SDHC Extreme Pro 16GB UHS-I 95MB/s


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

SDHC Extreme Pro kártya megegyezik az új SD 3.0 szabvánnyal. Kizárólag az SDHC bővítőhellyel rendelkező készülékekkel kompatibilis (normál SD kártyahellyel nem kompatibilis). Extrém gyors Teljes leírás >

Termékleírás

SDHC Extreme Pro kártya megegyezik az új SD 3.0 szabvánnyal. Kizárólag az SDHC bővítőhellyel rendelkező készülékekkel kompatibilis (normál SD kártyahellyel nem kompatibilis). Extrém gyors adatátvitel: max. 45MB/sec. írás és olvasás.

Gyártó
Sandisk
Memóriakártya típusa
SDHC
Kapacitás
16 GB

Az olcsó.hu SanDisk SDHC Extreme Pro 16GB UHS-I 95MB/s memóriakártya árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy SanDisk SDHC Extreme Pro 16GB UHS-I 95MB/s memóriakártya vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.