SanDisk High Endurance microSDXC memóriakártya


11.450 Ft

A SanDisk High Endurance microSD kártyákat, kifejezetten nagymértékű, folyamatos igénybevételre tervezték. Speciális burkolatának köszönhetően alkalmas a szélsőséges hőmérsékleti visz Teljes leírás >

Termékleírás

A SanDisk High Endurance microSD kártyákat, kifejezetten nagymértékű, folyamatos igénybevételre tervezték. Speciális burkolatának köszönhetően alkalmas a szélsőséges hőmérsékleti viszonyokban való alkalmazásra, ütésálló, vízálló, ellenáll az erős mágneses térnek és a röntgensugárzásnak is.

Megfigyelőeszközökben, rögzítő berendezésekben és távfelügyeleti eszközökben való használatra optimalizálva

Ütésálló, vízálló, ellenáll az erős mágneses térnek és a röntgensugárzásnak is.

Kapacitás: 128GB

Olvasási sebesség: akár 100 MB/s

Írási sebesség: akár 40MB/s

Videó sebesség: C10 / U3 / V30

Kialakítás: microSDXC

Gyártó
SanDisk
Memóriakártya típusa
microSDXC
Kapacitás
128

Az olcsó.hu SanDisk High Endurance microSDXC memóriakártya 128GB, 100 MB/s, C10, U3, V30 árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy SanDisk High Endurance microSDXC memóriakártya 128GB, 100 MB/s, C10, U3, V30 vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások