Samsung microSDXC 64GB (class 10) Pro


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Samsung PRO microSD kártyával megőrízheti legkedvesebb emlékeit. Ha Ön már nem is emlékszik minden pillanatra, a Samsung memoriakártyán még akkor is biztonságba lesznek a régi élmények. Teljes leírás >

Termékleírás

A Samsung PRO microSD kártyával megőrízheti legkedvesebb emlékeit. Ha Ön már nem is emlékszik minden pillanatra, a Samsung memoriakártyán még akkor is biztonságba lesznek a régi élmények.
A hordozható digitális eszközök könnyen megsérülnek ha leejtik vagy megütik őket. A készülékeket meg lehet javítani, de amikor a memóriakártya is sérül, az adatok gyakran örökre elvesznek. A Samsung memóriakártyák a mindennapos kisebb ütődésektől is megvédik az adatait.

Jellemzők:

Típus : Micro SDXC
Kapacitás : 64 GB
Időzítés : CL10
Írási sebesség : 20MB/s
Olvasási sebesség : 70MB/s
Egyéb : UHS-1 Grade1

Gyártó
Samsung
Memóriakártya típusa
microSDXC
Kapacitás
64 GB

Az olcsó.hu Samsung microSDXC 64GB (class 10) Pro memóriakártya (MB-MGCGB) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Samsung microSDXC 64GB (class 10) Pro memóriakártya (MB-MGCGB) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.