Samsung microSDHC 16GB (class 10) Pro


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Pörgesse fel a mobilélményt hihetetlen sebességgel és megbízhatósággal Még 3 ok, amiért érdemes Samsung memóriakártyát választania. Itt a teljes választék: Standard, Plus és Pro, m Teljes leírás >

Termékleírás

Pörgesse fel a mobilélményt hihetetlen sebességgel és megbízhatósággal

Még 3 ok, amiért érdemes Samsung memóriakártyát választania.

Itt a teljes választék: Standard, Plus és Pro, minden tárhelyigényre

A Samsung új memóriakártya-kínálatában minden SD és microSD kártyából található Standard, PLUS és PRO változat, hogy az általános és professzionális igényekhez is mindenki megtalálja a megfelelőt.

Megnövelt kapacitás, nagyobb tárhelyigényhez

A Samsung memóriakártya-kínálatával még több fényképet és videofelvételt készíthet, több médiafájlt és alkalmazást tölthet le mobil eszközére, anélkül, hogy a szabad kapacitás miatt kelljen aggódnia. A Samsung a leggyorsabb nagy kapacitású (64 GB) microSD kártyával azokra is gondolt, akiknek a tárhely és a sebesség egyaránt fontos.

Villámgyors UHS-1 támogatással az extrém teljesítményért

A Samsung valamennyi microSD és SD kártyájában a legkiválóbb minőségű NAND memória található, és a Samsung leggyorsabb memóriakártyái UHS-1 támogatással is rendelkeznek (PLUS és PRO), amellyel 70 MB/s-os olvasási és 20 MB/s-os írási sebességet lehet elérni, ami ideális a felső kategóriás okostelefonokhoz és tabletekhez.

A leggyorsabb, UHS-1 microSD kártyánk

A Samsung PRO microSD sorozatban a legkiválóbb minőségű NAND memória található és UHS-1 támogatással is rendelkeznek, amellyel 70 MB/s-os olvasási és 20 MB/s-os írási sebességet lehet elérni. Ezek a kártyák ideálisak a felső kategóriás okostelefonokhoz és tabletekhez.

Olvasási sebesség akár 70 MB/s

Felhasználás

Örökítsen meg és tároljon kiváló minőségű médiatartalmakat okostelefonján és tabletjén.

Fő funkciók

- 3D és Full HD videofelvétel
- Villámgyors sebesség UHS-1 támogatással (kb. 3x gyorsabb, mint egy átlagos microSD)
- Akár 70 MB/s-os olvasási és 20 MB/s-os írási sebesség*
- Akár 64 GB-os méretben is kapható
*Az adatátviteli sebesség UHS-1 támogatással nem rendelkező készülékekben ennél alacsonyabb.

A megbízható 4 Proof technológia megóvja a féltett adatokat.

A Samsung microSD kártyák akár 24 órás vízbemerítést is kibírnak, és a repterek röntgenkészülékei, a mágnesek és a szélsőséges hőmérsékletek sem tesznek kárt bennük. Az emlékek így még azt is túlélik, amit a fényképezőgép már nem. A legkedvesebb pillanatokat bízza a Samsung gondjaira.

1. helyen a memóriagyártásban

A Samsung memóriakártyák 1992 óta világelsők. Azóta nem volt képes senki felülmúlni a Samsung mérnökei által garantált teljesítményt és megbízhatóságot. A mögöttük meghúzódó, több mint 20 éves tapasztalattal a Samsung memóriakártyák továbbra is a legmagasabb szintű teljesítményt és designt garantálják.

Gyártó
Samsung
Memóriakártya típusa
microSDHC SD
Kapacitás
16 GB

Az olcsó.hu Samsung microSDHC 16GB (class 10) Pro memóriakártya+adapter (MB-MGAGBA) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Samsung microSDHC 16GB (class 10) Pro memóriakártya+adapter (MB-MGAGBA) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.