Samsung microSDHC 16GB (class 10) Pro


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Mindegyik termék vízálló. Még a tengervíz sem árthat. Ideális megoldás fotózáshoz, ha aggódik, hogy a víz tönkreteheti a képeket. Biztos védelem bármilyen vízben használt digitális e Teljes leírás >

Termékleírás

Mindegyik termék vízálló. Még a tengervíz sem árthat.
Ideális megoldás fotózáshoz, ha aggódik, hogy a víz tönkreteheti a képeket. Biztos védelem bármilyen vízben használt digitális eszköznél. A felboruló vizespohár nem fenyegeti többé az adatait. A fájlok még akkor is biztonságban vannak, ha a a digitális készülék menthetetlenül elázott. A Samsung memóriakártyák kiállták a 24 órás tengervizes tesztelést is.

Kimagasló ütésállóság, még az 1,6 tonnás jármű alatt is
A hordozható digitális eszközök könnyen megsérülnek ha leejtik vagy megütik őket. A készülékeket meg lehet javítani, de amikor a memóriakártya is sérül, az adatok gyakran örökre elvesznek. Ezért kell a memóriakártyáknak is ellenállniuk az ilyen külső behatásoknak. A Samsung memóriakártyák még egy 1,6 tonnás teherjármű súlyát is elbírják, és a mindennapos ütéseknél is megvédik az adatait.

Biztonságban a házimozi-rendszer mágnesességétől
Amikor az adatok látszólag minden ok nélkül megsérülnek, akkor a baj forrása gyakran egy mágneses mező. Ilyen akár a házimozi-rendszer környékén is kialakulhat. A Samsung memóriakártyákkal biztonságban tudhatja adatait, hiszen ezek a kártyák még egy orvosi MRI készülék hatalmas, 10.000 gaussos mágneses erősségének is ellenállnak.

Gyártó
Samsung
Memóriakártya típusa
microSDHC
Kapacitás
16 GB

Az olcsó.hu Samsung microSDHC 16GB (class 10) Pro memóriakártya (MB-MGAGB) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Samsung microSDHC 16GB (class 10) Pro memóriakártya (MB-MGAGB) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.