Samsung microSDHC 16GB (class 10) Pro UHS-1


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

.Fotózzon gyorsabban Örökítse meg az értékes pillanatokat gyorsabban. A samsung ultragyors memória kártyája UHS-1 képes, így fotókat és videókat kétszer gyorsabban készítheti el, mint Teljes leírás >

Termékleírás

.Fotózzon gyorsabban

Örökítse meg az értékes pillanatokat gyorsabban. A samsung ultragyors memória kártyája UHS-1 képes, így fotókat és videókat kétszer gyorsabban készítheti el, mint a hagyományos microSD kártyákkal.

.Gyorsabb átvitel

360 fotó átvitele percenként. A 48 MB per másodperces átviteli sebességgel, kevesebb időt kell tölteni a képek átvitelével, így több ideje lesz megörökíteni őket.

.A tökéletes társ

A Samsung memóriakártya a tökéletes eszköz, hogy megóvják értékes emlékeit.

.Elképesztő kapacitás

Mentsen el 37.270 fotót, 1110 percnyi videot, és 14.990 zeneszámot. Töltsön le még több média fájlt és alkalmazást okostelefonjára vagy táblagépére. És még így is rengeteg szabad hely marad!

.Full HD Video

Örökítse meg a fontos pillanatokat ugyanolyan élénken, mint ahogy a valóságban is megjelennek. Készítsen gyönyörű, Full HD videokat, hogy minél tökéletesebben őrizze meg emlékeit.

.Vízálló

A Samsung memóriakártyák 24 órát is kibírnak tengervízben.

.Hőálló

A memóriakártyák -25 to 85C közötti hőmérsékletnek is ellenállnak.

.Röntgen sugár-álló

A Samsung memóriakártyák megóvják adatait a reptéri röntgen átvilágítástól.

.Ellenáll a mágneses térnek

A Samsung memóriakártyák maximum 13-szor ellenállnak a házimozik hangfalában lévő mágneses térnek.

Gyártó
Samsung
Memóriakártya típusa
microSDHC
Kapacitás
16 GB

Az olcsó.hu Samsung microSDHC 16GB (class 10) Pro UHS-1 memóriakártya (MB-MG16D) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Samsung microSDHC 16GB (class 10) Pro UHS-1 memóriakártya (MB-MG16D) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.