Samsung SDHC 16GB (class 10) Pro memóriakártya


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A világ legmegbízhatóbb adattárolási csúcstechnológiájával 19 éve világelső a Samsung. Őrizze meg legkedvesebb emlékeit Samsung SD memóriakártyán. Ha ön már nem is emlékszik minden p Teljes leírás >

Termékleírás

A világ legmegbízhatóbb adattárolási csúcstechnológiájával 19 éve világelső a Samsung. Őrizze meg legkedvesebb emlékeit Samsung SD memóriakártyán. Ha ön már nem is emlékszik minden pillanatra, a Samsung memóriakártyákon még akkor is biztonságban lesznek a régi élmények.

A hordozható digitális eszközök könnyen megsérülnek ha leejtik vagy megütik őket. A készülékeket meg lehet javítani, de amikor a memóriakártya is sérül, az adatok gyakran örökre elvesznek. Ezért kell a memóriakártyáknak is ellenállniuk az külső behatásoknak.
A Samsung SD memóriakártyákat úgy tervezték, hogy ellenálljon víznek, ütésnek, mágnesnek, magas hőmérsékletnek, és szinte minden más külső hatásnak.

A SD memóriakártya maximalizálja a sebesség teljesítményét, használható mobiltelefonnal, fényképezőgéppel, videokamerával és más digitális eszközzel.

Stílusosan merész, fémes design. Személyre szabott elegancia.
Tipus: SD, SecureDigital
Kapacitás: 16 GB
Adatolvasási sebesség: 80 MB/s
Adatírási sebesség: 40 MB/s
Szabvány: Class 10

Gyártó
Samsung
Memóriakártya típusa
SDHC
Kapacitás
16 GB

Az olcsó.hu Samsung SDHC 16GB (class 10) Pro memóriakártya (MB-SGAGB) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Samsung SDHC 16GB (class 10) Pro memóriakártya (MB-SGAGB) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.