Platinet SDHC 16GB (class 6) memóriakártya


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A memóriakártyákat a digitális képrögzítő készülékekhez és az egyéb multimédiás eszközökhöz fejlesztették ki (pl.: fényképezőgépek, videokamerák, mobiltelefonok). A memóriakárt Teljes leírás >

Termékleírás

A memóriakártyákat a digitális képrögzítő készülékekhez és az egyéb multimédiás eszközökhöz fejlesztették ki (pl.: fényképezőgépek, videokamerák, mobiltelefonok). A memóriakártyák kép, zene és szövegfájlok tárolására alkalmasak. A kártyák sebességét a típusuk utáni class 4, class 6, class 10 adja meg, amiben a class utáni számok a kártyák minimum írási/olvasási sebességét jelölik MB/s-ban.Minél nagyobb a class száma, annál nagyobb az írási sebessége.

Gyártó
Platinet
Memóriakártya típusa
SDHC
Kapacitás
16 GB

Az olcsó.hu Platinet SDHC 16GB (class 6) memóriakártya árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Platinet SDHC 16GB (class 6) memóriakártya vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.