Kingston microSDHC 8GB (Class 10) memóriakártya


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Adatátvitel: Class10 - 10MB/s minimális adatátvitel. Használhatja PDA hoz, digitális lejátszókhoz, digitális fényképezőkhöz, vagy mobiltelefonjához. A véletlen adatvesztést megakadályoz Teljes leírás >

Termékleírás

Adatátvitel: Class10 - 10MB/s minimális adatátvitel.

Használhatja PDA hoz, digitális lejátszókhoz, digitális fényképezőkhöz, vagy mobiltelefonjához. A véletlen adatvesztést megakadályozó- beépített írásvédelemmel rendelkező Kingston memóriakártyát.

SDHC szabványú memóriakártya, vásárlás előtt tájékozódjon, hogy készüléke kompatibilis-e a nagykapacitású SD szabvánnyal!

Gyártó
Kingston
Memóriakártya típusa
microSDHC
Kapacitás
8 GB

Az olcsó.hu Kingston microSDHC 8GB (Class 10) memóriakártya (SDC10/8GBSP) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Kingston microSDHC 8GB (Class 10) memóriakártya (SDC10/8GBSP) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.