Kingston microSDHC 16GB (Class 10) UHS-I


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Egy microSD kártya behelyezésével jelentősen kibővítheti készüléke kapacitását, hogy még több zene, film, videó, kép, csengőhang férjen el rajta! A cserélhető kártyának köszönhet Teljes leírás >

Termékleírás

Egy microSD kártya behelyezésével jelentősen kibővítheti készüléke kapacitását, hogy még több zene, film, videó, kép, csengőhang férjen el rajta! A cserélhető kártyának köszönhetően a tartalom megosztható családtagjaival és barátaival. Ha készüléket cserél, a kártyát áthelyezheti, így nem veszik el annak a tartalma.

- Adapter nélkül
- UHS-I gyorsaság
- Class 10
- 90MB/s olvasási 45MB/s írási sebesség

Gyártó
Kingston
Memóriakártya típusa
microSDHC
Kapacitás
16 GB

Az olcsó.hu Kingston microSDHC 16GB (Class 10) UHS-I memóriakártya (SDCA10/16GBSP) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Kingston microSDHC 16GB (Class 10) UHS-I memóriakártya (SDCA10/16GBSP) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.