Kingston Ultimate Compact Flash 64GB 600x


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

.Csúcstechnológiájú kamerákhoz és kamkorderekhez Ha ön egy igazán igényes professzionális fotográfus, nem csak vesz egy kamerát, hanem megveszi a legjobb kamerát amit csak tud, és a lehet Teljes leírás >

Termékleírás

.Csúcstechnológiájú kamerákhoz és kamkorderekhez
Ha ön egy igazán igényes professzionális fotográfus, nem csak vesz egy kamerát, hanem megveszi a legjobb kamerát amit csak tud, és a lehető legjobb kiegészítőkkel koronázza meg. És ez megmagyarázhatja, hogy ön miért van itt. A Kingston CompactFlash Ultimate 600x az igazán igényes szakembereknek prémium eredményeket nyújt akár 90MB/s írási sebességgel, így a legintenzívebb sorozatképkészítést, vagy HD videózást is támogatja. Jár hozzá a MediaRECOVER® szoftver, ami lehetővé teszi a törölt és sérült fájlok helyreállítását.

Gyártó
Kingston
Memóriakártya típusa
CompactFlash
Kapacitás
64 GB

Az olcsó.hu Kingston Ultimate Compact Flash 64GB 600x memóriakártya árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Kingston Ultimate Compact Flash 64GB 600x memóriakártya vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.