Kingston Compact Flash Ultimate 16GB 266x


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Nagy sebességű, kiváló Kingston minőségű Flash memóriakártya, olyan feladatokra, ahol gyakran kell képeket vagy videókat mozgatni egyik helyről a másikra. A képek és videók gyorsan növe Teljes leírás >

Termékleírás

Nagy sebességű, kiváló Kingston minőségű Flash memóriakártya, olyan feladatokra, ahol gyakran kell képeket vagy videókat mozgatni egyik helyről a másikra. A képek és videók gyorsan növekvő mérete és az egyik helyről a másikra való mozgatásának az igénye megköveteli, hogy fokozzuk az írási sebességet. Ez a paraméter a memóriakártyák kiválasztásánál egyre fontosabb lesz. A sebességre jellemző szám az X-szorzó, hasonlóan a CD-meghajtókhoz. A különböző gyártók ezeket a paramétereket különbözőképpen adják meg. Vannak akik az olvasási sebességet tekintik alapnak. A Kingston ezzel szemben az írási sebességet tekinti alapnak, mert ez a fontosabb a felhasználók számára. X=150KB/s. (1000bite=1KB és 1000KB=1MB) Tehát a 266X sebességű kártya írási sebessége így 39,9 azaz ca. 40 MB/s. Ne feledkezzünk meg arról, hogy a befogadó eszköz sebessége is befolyásolja az olvasási és írási sebességet!

Gyártó
Kingston
Memóriakártya típusa
CompactFlash
Kapacitás
16 GB

Az olcsó.hu Kingston Compact Flash Ultimate 16GB 266x memóriakártya árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Kingston Compact Flash Ultimate 16GB 266x memóriakártya vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.