Integral microSDHC 16GB (class 10)


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

MicroSD-SD átalakítóval. Az Integral UltimaPro microSDHC Class 10 memóriakártyák ideálisan használhatók okostelefonokhoz, tablet PC-khez, digitális fényképezőgépekhez és full HD videokamerákhoz. Átviteli sebesség akár 20MB/s.

TermékleírásMicroSD-SD átalakítóval. Az Integral UltimaPro microSDHC Class 10 memóriakártyák ideálisan használhatók okostelefonokhoz, tablet PC-khez, digitális fényképezőgépekhez és full HD videokamerákhoz. Átviteli sebesség akár 20MB/s.

Gyártó
Integral
Memóriakártya típusa
microSDHC SD
Kapacitás
16 GB

Az olcsó.hu Integral microSDHC 16GB (class 10) memóriakártya+SD adapter árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Integral microSDHC 16GB (class 10) memóriakártya+SD adapter vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.