A-Data SDXC 128GB UHS-I U1 memóriakártya


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Premier Pro széria SDXC memóriakártyák megfelelnek a legújabb SD 3,0 specifikációnak, illetve UHS-1 támogatással is rendelkeznek. A 128GB kapacitású memóriakártyák gyors 95 MB/s olvasás Teljes leírás >

Termékleírás

A Premier Pro széria SDXC memóriakártyák megfelelnek a legújabb SD 3,0 specifikációnak, illetve UHS-1 támogatással is rendelkeznek. A 128GB kapacitású memóriakártyák gyors 95 MB/s olvasási, és 45 MB/s írási sebességre képesek, ami 35%-kal gyorsabb, az általános Class 10 memóriakártyáknál. Ez a tulajdonság lehetővé teszi a nagy sebességű fényképezést és Full HD videó felvételek készítését.

A nagy hatékonyságú, megbízható és tartós memóriakártya megfelel a professzionális fotósok legszigorúbb igényeinek is.

A figyelemre méltó átviteli teljesítmény, magas fokú adatvédelemmel párosul, mint például X-ray biztos szerkezet, ellenállás a magas hőmérsékletnek, hibajavító kód (ECC), írásvédelmi funkció.

Gyártó
A-data
Memóriakártya típusa
SDXC
Kapacitás
128 GB

Az olcsó.hu A-Data SDXC 128GB UHS-I U1 memóriakártya árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy A-Data SDXC 128GB UHS-I U1 memóriakártya vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.