Kingston Lenovo 8GB 1600MHz DDR3 memória


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Kingston ValueRAM termékvonala az ipar legszigorúbb előírásainak is megfelel. Folyamatosan, külső, nagy laborok által is tesztelve és elismerésüket elnyerve. A DDR3 memória optimális v Teljes leírás >

Termékleírás

A Kingston ValueRAM termékvonala az ipar legszigorúbb előírásainak is megfelel. Folyamatosan, külső, nagy laborok által is tesztelve és elismerésüket elnyerve.

A DDR3 memória optimális választás a rendszere teljesítmény növelésére. Nemcsak a memóriaméret változást fogja pozitívan érzékelni, de a gyors 1600MHz működését is.

Minden Kingston memória a legújabb vezető gyártási technológia eredménye. Garancia a minőségre. Stabilitás, gyorsaság, 100%-os kompatibilitás jellemzi.

Kompatibilitás

Lenovo - ThinkCentre Edge 72 Small
Lenovo - ThinkCentre Edge 72 Tower
Lenovo - ThinkCentre Edge 92 Small/Tower
Lenovo - ThinkCentre K430
Lenovo - ThinkCentre M72e Small/Tower
Lenovo - ThinkCentre M78 Small/Tower
Lenovo - ThinkCentre M82 Small/Tower
Lenovo - ThinkCentre M92 Small/Tower
Lenovo - ThinkCentre M92p Small
Lenovo - ThinkCentre M92p Tower
Lenovo - ThinkStation E31


Gyártó
Kingston
Méret
8192 MB
Memória típusa
DDR3
Frekvencia
1600 MHz
Felhasználás
Asztali számítógép (non-ecc)
Kit
single (1db)

Az olcsó.hu Kingston Lenovo 8GB 1600MHz DDR3 memória (KTL-TC316/8G) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Kingston Lenovo 8GB 1600MHz DDR3 memória (KTL-TC316/8G) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.