Kingston Lenovo 2GB 800Mhz memória (KTL2975C6/2G)


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Kingston ValueRAM desktop memóriákat úgy tervezték, hogy az átlagos PC felhasználók és a rendszer integrátorok igényeit elégítsék ki. Aki 100 %-ban tesztelt, ipari specifikációjú memó Teljes leírás >

Termékleírás

A Kingston ValueRAM desktop memóriákat úgy tervezték, hogy az átlagos PC felhasználók és a rendszer integrátorok igényeit elégítsék ki. Aki 100 %-ban tesztelt, ipari specifikációjú memóriát szeretne, annak a Kingston ValueRAM az ideális választás.

Gyártó
Kingston
Méret
2048 MB
Memória típusa
DDR2
Frekvencia
800 MHz
Felhasználás
Asztali számítógép (non-ecc)
Kit
single (1db)

Az olcsó.hu Kingston Lenovo 2GB 800Mhz memória (KTL2975C6/2G) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Kingston Lenovo 2GB 800Mhz memória (KTL2975C6/2G) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.