Kingston Apple 2GB (2x1GB) 800Mhz DDR2


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A DDR2 memória optimális választás a rendszere teljesítmény növelésére. Nemcsak a memóriaméret változást fogja pozitívan érzékelni, de a gyors 800Mhz-es frekvencia működését is. Mi Teljes leírás >

Termékleírás

A DDR2 memória optimális választás a rendszere teljesítmény növelésére. Nemcsak a memóriaméret változást fogja pozitívan érzékelni, de a gyors 800Mhz-es frekvencia működését is.

Minden Kingston memória a legújabb vezető gyártási technológia eredménye. Garancia a minőségre. Stabilitás, gyorsaság, 100%-os kompatibilitás jellemzi.


Gyártó
Kingston
Méret
2048 MB
Memória típusa
DDR2
Frekvencia
800 MHz
Felhasználás
Notebook (so-dimm)
Kit
dual kit (2db)

Az olcsó.hu Kingston Apple 2GB (2x1GB) 800Mhz DDR2 (KTA-MB800K2/2G) notebook memória árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Kingston Apple 2GB (2x1GB) 800Mhz DDR2 (KTA-MB800K2/2G) notebook memória vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.