Kingston 8GB(2x4GB kit) 667Mhz DDR2 (KTD-WS667/8G)


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A DDR2 memória optimális választás a rendszere teljesítmény növelésére. Nemcsak a memóriaméret változást fogja pozitívan érzékelni, de a gyors 667-es frekvencia működését is. Minde Teljes leírás >

Termékleírás

A DDR2 memória optimális választás a rendszere teljesítmény növelésére. Nemcsak a memóriaméret változást fogja pozitívan érzékelni, de a gyors 667-es frekvencia működését is.

Minden Kingston memória a legújabb vezető gyártási technológia eredménye. Garancia a minőségre. Stabilitás, gyorsaság, 100%-os kompatibilitás jellemzi.


Gyártó
Kingston
Méret
8192 MB
Memória típusa
DDR2
Frekvencia
667 MHz
Felhasználás
Szerver (reg ecc)
Kit
dual kit (2db)

Az olcsó.hu Kingston 8GB(2x4GB kit) 667Mhz DDR2 (KTD-WS667/8G) Dell szerver memória árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Kingston 8GB(2x4GB kit) 667Mhz DDR2 (KTD-WS667/8G) Dell szerver memória vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.