Kingston 8GB 1600MHz DDR3 CL11 szerver memória


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Kingston 8GB DDR3 szerver memória kíválóan alkalmas a nagy adatforgalmat lebonyolító rendszerek erősítéséhez. A Kingston legendás termékeinek megbízhatóságáról és minőségéről, ez Teljes leírás >

Termékleírás

A Kingston 8GB DDR3 szerver memória kíválóan alkalmas a nagy adatforgalmat lebonyolító rendszerek erősítéséhez. A Kingston legendás termékeinek megbízhatóságáról és minőségéről, ezért ha biztos akar lenni a stabil teljesítményben, akkor érdemes Kingstont választania.

Gyártó
Kingston
Méret
8192 MB
Memória típusa
DDR3
Frekvencia
1600 MHz
Felhasználás
Szerver (reg ecc)
Kit
single (1db)

Az olcsó.hu Kingston 8GB 1600MHz DDR3 CL11 szerver memória (KVR16E11/8) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Kingston 8GB 1600MHz DDR3 CL11 szerver memória (KVR16E11/8) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.