Geil Evo Veloce 16GB (4x4GB) 1600MHz DDR3 CL9


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Kit kiszerelés, azaz 4db memóriamodul! Quad Channel: 4 csatornás memóriabusz, a lehető leggyorsabb adatelérés érdekében! A Veloce, olasz szó, melynek jelentése "sebesség", innen ered a Gei Teljes leírás >

Termékleírás

Kit kiszerelés, azaz 4db memóriamodul!
Quad Channel: 4 csatornás memóriabusz, a lehető leggyorsabb adatelérés érdekében!

A Veloce, olasz szó, melynek jelentése "sebesség", innen ered a Geil legújabb 4. generációs, EVO Veloce DDR3, Hardcore Gaming memória család elnevezése.

Hűtéséről a MTCD (Maximum Thermal Conduction & Dissipation) technológiára épülő, ám komolyan áttervezett hűtőborda gondoskodik.

Az EVO Veloce kétféle verzióban kapható, standard hőszóróval ellátott Hot-rod Red, és a felső kategóriás Frost White.

Ezek a memóriák sebessége akár 3000MHz-ig terjed. Az EVO Veloce, célja a kompatibilitás a legújabb alaplapi lapkakészletekkel, beleértve az Intel Z77 platformot, illetve a maximális teljesítmény.

A játékosok igényei szerint készült, és a legkomolyabb túlhajtási igényeknek is megfelel.
Az új EVO Veloce DDR3 memóriák, maximálják a teljesítményt és a sebességet.

A DBT (Die-hard Burn-in Technology) tesztelési folyamaton is átestek, azaz a termékek minősége egy komplex tesztsorozattal lett ellenőrizve.
Gyártó
Geil
Méret
16384 MB
Memória típusa
DDR3
Frekvencia
1600 MHz
Felhasználás
Asztali számítógép (non-ecc)
Kit
quad kit (4db)

Az olcsó.hu Geil Evo Veloce 16GB (4x4GB) 1600MHz DDR3 CL9 memória (GEV316GB1600C9QC) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Geil Evo Veloce 16GB (4x4GB) 1600MHz DDR3 CL9 memória (GEV316GB1600C9QC) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.