Geil Evo Leggera 8GB 1600MHz DDR3 CL9 memória


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Jellemzők: CL9 időzítés Üzemi Feszültség: 1.5V Az új Intel X79, Z77 és más platformokat is támogat Intel XMP Ready Az EVO LEGGERA DDR3 memória Hardcore Gaming EVO termékcs Teljes leírás >

Termékleírás

Jellemzők:

CL9 időzítés
Üzemi Feszültség: 1.5V
Az új Intel X79, Z77 és más platformokat is támogat
Intel XMP Ready

Az EVO LEGGERA DDR3 memória Hardcore Gaming EVO termékcsalád, alacsony profilú hő-szóró megoldással.

Sebessége akár 2800MHz-ig terjed. Az EVO LEGGERA, célja a kompatibilitás a legújabb alaplapi lapkakészletekkel, beleértve az Intel Z77 platformot, illetve a maximális teljesítmény.
A GeIL MTCD technológia - Maximum Thermal Conduction & Dissipation - fokozott hűtési megoldást kínál.

A sorozat minden tagja rendelkezik a kiváló DBT technológiával.

Geil DBT (Die Hard Burnin-in): a technológiát a Geil, mint a világ egyik vezető memóriamodul gyártója hosszú éveken át tartó tesztelés folyamán fejlesztette ki. Ezzel az eljárással fémjelzett memóriák messzemenőkig időtállóak. Stabilak és kiváló teljesítményt nyújtanak!

Gyártó
Geil
Méret
8192 MB
Memória típusa
DDR3
Frekvencia
1600 MHz
Felhasználás
Asztali számítógép (non-ecc)
Kit
single (1db)

Az olcsó.hu Geil Evo Leggera 8GB 1600MHz DDR3 CL9 memória (GEL38GB1600C9SC) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Geil Evo Leggera 8GB 1600MHz DDR3 CL9 memória (GEL38GB1600C9SC) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.