GeIL Enhance Veloce 4GB 1600MHz CL9 DDR3 memória


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

.Érezd a különbséget Az Enhance Veloce sorozat a feltüntetettnél sokkal nagyobb sebességek mellett volt tesztelve. A 10%-os biztonsági sáv minden sebességnél fokozott teljesítményt és me Teljes leírás >

Termékleírás

.Érezd a különbséget

Az Enhance Veloce sorozat a feltüntetettnél sokkal nagyobb sebességek mellett volt tesztelve. A 10%-os biztonsági sáv minden sebességnél fokozott teljesítményt és megbízhatóságot nyújt, ami meghatározza a "GeiL Standard" szellemét.

A fokozott sebességek tartalmaznak 1333(1500), 1600(1700) és 1866(2133) MHz-et, amelyek egy- és kétcsatornás készletekben is elérhetők. Az Enhance Veloce a legfontosabb Intel chipsetekhez lett tervezve a maximális kompatibilitásért.

Az Enhance Veloce a Veloce hőterelővel van felszerelve, amely a GeiL MTCD – Maximum Thermal Conduction & Dissipation technológiájával lett tervezve a kiváló hűtési hatékonyságért. Az Enhance Veloce sorozat úgy lett tervezve, hogy kivételes minőséget és teljesítményt nyújtson, amelyek meghaladják az elvárásait.

Gyártó
Geil
Méret
4096 MB
Memória típusa
DDR3
Frekvencia
1600 MHz
Felhasználás
Asztali számítógép (non-ecc)
Kit
single (1db)

Az olcsó.hu GeIL Enhance Veloce 4GB 1600MHz CL9 DDR3 memória (GENV34GB1600C9SC) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy GeIL Enhance Veloce 4GB 1600MHz CL9 DDR3 memória (GENV34GB1600C9SC) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.