GeIL EVO Potenza 8GB 1600MHz CL10 DDR3 memória


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

CL10 időzítés Üzemi Feszültség: 1.5V Úgy tervezték, hogy támogassa a legújabb Z87 platformot Intel XMP Ready Geil DBT (Die Hard Burnin-in) technológia A GeIL bemutatta a Teljes leírás >

Termékleírás

CL10 időzítés
Üzemi Feszültség: 1.5V
Úgy tervezték, hogy támogassa a legújabb Z87 platformot
Intel XMP Ready
Geil DBT (Die Hard Burnin-in) technológia

A GeIL bemutatta a legújabb Hardcore Gaming EVO termékcsaládját, az MTCD technológiával felszerelt EVO Potenza memóriamodulokat.

Az EVO Potenza sebessége 1333MHz-től 3000MHz-ig terjed, kompatibilis a legújabb Intel Z87 platformmal, kettő- és négycsatornás memóriacsomagban, Onyx Black és Frost White kivitelben kapható.
A GeIL MTCD technológia - Maximum Thermal Conduction & Dissipation - fokozott hűtési megoldást kínál.

A sorozat minden tagja rendelkezik a kiváló DBT technológiával.

Geil DBT (Die Hard Burnin-in): a technológiát a Geil, mint a világ egyik vezető memóriamodul gyártója hosszú éveken át tartó tesztelés folyamán fejlesztette ki. Ezzel az eljárással fémjelzett memóriák messzemenőkig időtállóak, stabilak és kiváló teljesítményt nyújtanak!

Gyártó
Geil
Méret
8192 MB
Memória típusa
DDR3
Frekvencia
1600 MHz
Felhasználás
Asztali számítógép (non-ecc)
Kit
single (1db)

Az olcsó.hu GeIL EVO Potenza 8GB 1600MHz CL10 DDR3 memória árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy GeIL EVO Potenza 8GB 1600MHz CL10 DDR3 memória vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.