GeIL EVO Potenza 32GB (4x8GB) 2400MHz CL15 DDR4


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

- CL15 időzítés - Üzemi Feszültség: 1.2V - Úgy tervezték, hogy támogassa a legújabb X99 platformot - Intel XMP Ready - Geil DBT (Die Hard Burnin-in) technológia A GeIL bemutatta a legújabb Teljes leírás >

Termékleírás

- CL15 időzítés
- Üzemi Feszültség: 1.2V
- Úgy tervezték, hogy támogassa a legújabb X99 platformot
- Intel XMP Ready
- Geil DBT (Die Hard Burnin-in) technológia

A GeIL bemutatta a legújabb Hardcore Gaming EVO termékcsaládját, az MTCD technológiával felszerelt EVO Potenza memóriamodulokat.

Az EVO Potenza sebessége 1333MHz-től 3200MHz-ig terjed, kompatibilis a legújabb Intel X99 platformmal, kettő- négy- és nyolccsatornás memóriacsomagban kapható.
A GeIL MTCD technológia - Maximum Thermal Conduction & Dissipation - fokozott hűtési megoldást kínál.

A sorozat minden tagja rendelkezik a kiváló DBT technológiával.

Geil DBT (Die Hard Burnin-in): a technológiát a Geil, mint a világ egyik vezető memóriamodul gyártója hosszú éveken át tartó tesztelés folyamán fejlesztette ki. Ezzel az eljárással fémjelzett memóriák messzemenőkig időtállóak, stabilak és kiváló teljesítményt nyújtanak!

Gyártó
Geil
Méret
32768 MB
Memória típusa
DDR4
Frekvencia
2400 MHz
Felhasználás
Asztali számítógép (non-ecc)
Kit
quad kit (4db)

Az olcsó.hu GeIL EVO Potenza 32GB (4x8GB) 2400MHz CL15 DDR4 memória árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy GeIL EVO Potenza 32GB (4x8GB) 2400MHz CL15 DDR4 memória vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.