Corsair XMS 4GB (2x2GB kit) 800MHz DDR2 memória


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az XMS familia a Corsair egy igazán új memória ága, amely a legjobb teljesítményt nyújtja a DDR2 piacon. Messzemenőkig időtállóak és stabilak. Kit kiszerelésben kaphatóak, ami biztosítj Teljes leírás >

Termékleírás

Az XMS familia a Corsair egy igazán új memória ága, amely a legjobb teljesítményt nyújtja a DDR2 piacon. Messzemenőkig időtállóak és stabilak.

Kit kiszerelésben kaphatóak, ami biztosítja a rendszer felé a Dual Channel módot. Azaz dupla sávszélesség jut a memóriabusznak.

- Garantáltan működik minden kétcsatornás Intel és AMD platformon
- XMS Hőelterelő
- Világhírű Corsair megbízhatóság és a teljesítmény
- Két 2GB memória modul
Gyártó
Corsair
Méret
4096 MB
Memória típusa
DDR2
Frekvencia
800 MHz
Felhasználás
Asztali számítógép (non-ecc)
Kit
dual kit (2db)

Az olcsó.hu Corsair XMS 4GB (2x2GB kit) 800MHz DDR2 memória (TWIN2X4096-6400C5C) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Corsair XMS 4GB (2x2GB kit) 800MHz DDR2 memória (TWIN2X4096-6400C5C) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.