Thrustmaster Ferrari 458 Italia kormány (PC/Xbox


23.662 Ft

Thrustmaster Ferrari 430 Force Feedback PC kormánykerék az új F 430 kormányának hű mása! A még élethűbb játék érdekében a Ferrari 430 Force Feedback 5 fokozatos Magnetino gombot kapott, Teljes leírás >

Boltok és árak


Termékleírás


Thrustmaster Ferrari 430 Force Feedback PC kormánykerék
az új F 430 kormányának hű mása! A még élethűbb játék érdekében a Ferrari 430 Force Feedback 5 fokozatos Magnetino gombot kapott, amellyel éppen versenyben lévő autója paramétereit is beállíthatja.

A kormány műterhelése egy egyszerű gombnyomással működésbe léptethető, illetve kikapcsolható. Az alumíniumból készült pedál pedig soha nem törik el. Az elegáns Thrustmaster Ferrari 430 Force Feedback kormánykerékkel Ön is a teljesítményt választja!

Gyártó
Thrustmaster
Típus
kormány

Az olcsó.hu Thrustmaster Ferrari 458 Italia kormány (PC/Xbox 360) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Thrustmaster Ferrari 458 Italia kormány (PC/Xbox 360) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások