Logitech G27 kormány


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A kétmotoros műterheléses technológia révén ezzel a kormánykerékkel közelebb érezheti magát a világ legnagyobb versenypályáihoz, mint valaha. A siker egy milliméteren vagy a másodperc t Teljes leírás >

Termékleírás

A kétmotoros műterheléses technológia révén ezzel a kormánykerékkel közelebb érezheti magát a világ legnagyobb versenypályáihoz, mint valaha.

A siker egy milliméteren vagy a másodperc tört részén is múlhat. Ezért van szükség személyre szabható irányításra a megfelelő pillanatban. A különbség a legapróbb részletekben rejlik. A Logitech G sorozatának nem mindennapi, nagy teljesítményű, testre szabható tagjai valósághű élménnyel ajándékozzák meg használójukat.

A G sorozat a személyre szabhatóságról szól. Nem beszélve az extrém teljesítményről. A sorozattal eddig nem elérhető szolgáltatásokhoz juthat. Megértettük, hogy pontosan mit szeretne és mire van szüksége, mert mi nemcsak meghallgatjuk a játékos közösséget, hanem közéjük tartozunk.

Logitech G sorozat. Ez szó szerint nyerő felszerelés: minden ízében a győzelem szolgálatában áll. A babérokat Ön arathatja le.

Gyártó
Logitech
Típus
kormány

Az olcsó.hu Logitech G27 kormány árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Logitech G27 kormány vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.