Xenoblade Chronicles 3D - 3DS játékprogram


16.090 Ft

Tapasztald meg ezt a kritikusok által elismert – eredetileg Wii-re megjelent, 100-ból 92-es Metascore pontszámú -, közönségkedvenc RPG-t egy teljesen új dimenzióban, akár út közben a New X Teljes leírás >

Boltok és árak

Xenoblade Chronicles 3D  

Szállítási ár és információk:
Kézbesítés futárral, Magyarország egész területére.


Termékleírás

Tapasztald meg ezt a kritikusok által elismert – eredetileg Wii-re megjelent, 100-ból 92-es Metascore pontszámú -, közönségkedvenc RPG-t egy teljesen új dimenzióban, akár út közben a New Xenoblade Chronicles 3D segítségével. Merülj el ebben a végtelenbe nyúló világban játszódó mély és terjedelmes kalandban, kombináld a stratégiai és akció elemeket az egyedi harcrendszer keretében, szereld fel hőseidet egy sor káprázatos és változatos fegyverrel, majd előzd meg a katasztrófát a jövőbelátás erejével.
A New Xenoblade Chronicles 3D keretében a játékosoknak két hatalmas titán testén kalandozva kell megmenteniük a világot a pusztulástól, a Monado kard segítségével. Mivel az átlagos fegyverek nincsenek hatással a robotikus Mechon fajra, a Monado kard az egyetlen remény.
Lehetőségek: Újra dolgozva kizárólag New Nintendo 3DS és New Nintendo 3DS XL készülékekre , a játék teljesen kihasználja az új funkciókat, kezdve a szuper-stabil 3D-vel egészen a C Stick kamerakezelésig.

Gyártó
Nintendo
Platform
Nintendo 3DS
Típus
Szerepjáték

Az olcsó.hu Xenoblade Chronicles 3D - 3DS játékprogram árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Xenoblade Chronicles 3D - 3DS játékprogram vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások