Silent Hunter 5: Battle of the Atlantic - PC


2.985 Ft -tól

A vadászat elkezdődött, Te vagy a parancsnok! A óriási sikerű Silent Hunter sorozat visszatér. Ezúttal mélyen az Atlanti-óceán nyílt vizein készülhetsz bevetésre, a II. világháborúban Teljes leírás >

Boltok és árak

Termékleírás

A vadászat elkezdődött, Te vagy a parancsnok!

A óriási sikerű Silent Hunter sorozat visszatér. Ezúttal mélyen az Atlanti-óceán nyílt vizein készülhetsz bevetésre, a II. világháborúban. Irányítsd saját hadigépezetedet a lehető legveszélyesebb fedezékből, vadonatúj, first-person nézettel.

Válaszd ki a leghatékonyabb fegyvered, és figyeld tetteid hatását, a totális háború dinamikus eseményeinek kialakulására!
Harcoljatok barátaiddal akár nyolcan az előre megírt, vagy véletlenszerűen generált multiplayer küldetésekben!
Irányítsd a német VII-típusú tengeralattjáró fantasztikusan élethű mását!A töretlen népszerűségnek örvendő második világháborús tengeralattjáró-szimulátor újabb, szám szerint ötödik epizóddal jelentkezik. A Silent Hunter V egy német U-hajó periszkópja mögé helyezi a játékost, akinek a Földközi-tenger és az Atlanti-óceán híres csatáiban kell helytállnia a szövetségesek flottájával szemben. A Silent Hunter V egyik újítása, hogy kapitányként first person nézetben sétálhatunk fel, s alá a tengeralattjáró szűk folyosóin, miközben végignézhetjük, miként végzi feladatát a legénység, s bármikor szóba elegyedhetünk velük.

Gyártó
Ubisoft
Platform
PC
Típus
Szimulátor

Az olcsó.hu Silent Hunter 5: Battle of the Atlantic - PC játékprogram árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Silent Hunter 5: Battle of the Atlantic - PC játékprogram vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások