Pokoli Szomszédok 2 - PC játékprogram


1.690 Ft

Lépj újra Woody szerepébe, és folytasd a „kedves” Mr. Rottwiller életének megkeserítését. Mr. Rottwiller úgy döntött szüksége van némi pihenésre, ezért az édesanyjával földkörü Teljes leírás >

Boltok és árak

Neighbours from Hell 2 - PC  

Szállítási ár és információk:
Kézbesítés futárral, Magyarország egész területére.


Termékleírás

Lépj újra Woody szerepébe, és folytasd a „kedves” Mr. Rottwiller életének megkeserítését. Mr. Rottwiller úgy döntött szüksége van némi pihenésre, ezért az édesanyjával földkörüli hajóútra indul. Woody a „Pokoli Szomszédok” stábjával a nyomában felsurran a hajóra, hogy minden kínálkozó alkalmat megragadjon arra, hogy kedves szomszédai kikapcsolódását földi pokollá tegye. Az a feladatod, hogy segíts Woodynak a legördögibb csapdák elhelyezésében a szerencsétlen utazók számára. Kerüld a lebukást, mert a „kedves” szomszédok igen könnyen dühbe gurulhatnak.

Gyártó
JoWooD
Platform
PC
Típus
Ügyességi

Az olcsó.hu Pokoli Szomszédok 2 - PC játékprogram árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Pokoli Szomszédok 2 - PC játékprogram vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások

bán zsolt
anonim user
jonapot érdekelne a pokoli szomszédog 2
menyilene a kiszálitás és a játék elöre is köszönöm
supergamer.hu

supergamer.hu válasza:

Kedves Zsolt!

A játék mindenkori ára a shopban jelenik meg, a szállítás pedig 1.490,- Ft egész Magyarország területére.